Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi megvédte Coutinhót

Az argentin klasszis kiállt a brazil mellett, és kérte a szurkolókat, hogy támogassanak mindenkit a csapatból, most arra van a legnagyobb szükség.


Lionel Messi megvédte csapattársát, Philppe Coutinhót a Barcelona 3-0-ás sikere után. Az ötszörös aranylabdás játékos szerint a szurkolók csúnyán viselkedtek a brazillal szemben, és a szezon ezen részében sokkal összetartóbbnak kell lenniük, mint valaha. Coutinho nincs élete formájában, ami a drukkereknek nem tetszik, viszont csapattársai, és az edzői stáb is kiállnak mellette.

“A szezon legmeghatározóbb szakaszában járunk, sokkal egységesebbnek kell lennünk, mint eddig. Az idény kezdetén elmondtam, hogy nem szabad kritizálni senkit sem. Szükségünk van egymás támogatására a szezon hátrelévő részében. Csúnya dolog, ha úgy kezelnek egy játékost mikor lecserélik, mint őt (Coutinho – a szerk.). “

A brazil támadó középpályás minden kupasorozatot figyelembe véve 51 mérkőzésen jutott szóhoz az idei kiírásban, ezeken 11 találatot, és 5 gólpasszt jegyzett. Összesen 3126 percet töltött a pályán a 26 éves játékos.