Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: ismét Ronaldo bizonyult a Juve megmentőjének! – videóval

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 35. fordulója rögtön egy városi derbivel indult, hiszen a Massimiliano Allegri által irányított Juventus a Walter Mazzarri vezette Torinót fogadta…

Döntetlennel zárult a torinói városi derbi a Juventus otthonában, ám sokáig az sem volt elképzelhetetlen, hogy ezt a találkozót behúzza a Torino! A mérkőzést a vendégek kezdték jobban, s ez idővel gólban is megmutatkozott. A 18. percben Pjanic volt rendkívül bizonytalan, s ezt Lukic kihasználta. A szerb középpályás védhetetlen lövést akasztott Szczesny kapujába. Nem sokkal később Matuidi révén nagyon közel állt az egyenlítéshez a Juventus, de Sirigu bravúrral védte a francia játékos kísérletét. A félidő hátralevő részében akadtak próbálkozások mindkét oldalról, viszont újabb gól már nem született. 

A fordulást követően nem változott a helyzet, azaz itt is – ott is akadtak kisebb/nagyobb lehetőségek. Ahogy azonban telt az idő, egyre inkább úgy tűnt, a Torino behúzza a városi derbit. A 84. minutumban azonban jött az egyenlítő gól, Spinazzola remek beívelése után Cristiano Ronaldo bólintott Sirigu kapujába. A találkozó maradék részében már egyik csapat sem tudott komolyabb ziccert kidolgozni, így pontosztozkodás lett a végén! 

Juventus – Torino 1-1 (0-1)
Gólszerzők:
C. Ronaldo(84.) ill. Lukic(18.)

Juventus: Szczesny – Cancelo, Bonucci, Chiellini, Spinazzola – Cuadrado(Pereira 78.), Pjanic, Matuidi, Bernardeschi(De Sciglio 85.) – Kean, C. Ronaldo. Menedzser: Massimiliano Allegri. 

Torino: Sirigu – Izzo, N’Koulou, Bremer – De Silvestri(Zaza 89.), Lukic(Aina 79.), Rincon, Ansaldi – Meite, Berenguer(Baselli 70.) – Belotti. Menedzser: Walter Mazzarri. 

https://www.youtube.com/watch?v=ijsZ0IKC-k4