Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “Elnézést kell kérnünk a teljesítményünkért!”

Az FC Barcelona játékosa, Sergio Busquets a következőképpen értékelte csapata katasztrofális, Liverpool elleni vereségét.

(Kép: as.com)

“Jobbak voltak az első perctől kezdve. Nagy nyomást gyakoroltak ránk, amivel nagyon is megszenvedtünk. Hamar megszerezték az első gólt, és innentől minden még bonyolultabbá vált. Megpróbáltunk mindet annak érdekében, hogy gólt szerezzünk, de nem sikerült. Sajnos nem tudunk mit tenni, elnézést kell kérnünk a szurkolóinktól. Róma után, megint megtörtént az elképzelhetetlen…” – Kezdte gondolatmenetét a katalánok középpályása.

“Amikor egy csapat fent játszik, nagy nyomást gyakorol rád, és te nem tudod megszerezni a második, lecsorgó labdákat, visszahozod az ellenfelet a meccsbe. Megvoltak a lehetőségeink, így ha betaláltunk volna, minden másképpen alakul. Nagyon nehéz bármit is mondanom még. Nem akarok senkit sem hibáztatni. Még egyszer: elnézést kell kérnünk a szurkolóinktól!” – Így Busquets, akit megkérdeztek a negyedik liverpooli gólt megelőző hatalmas védelmi kihagyásról is.

“Mindannyian nagyot hibáztunk, kikapcsoltunk. Ők felismerték ezt a helyzetet, gyorsabban reagáltak arra, hogy teljesen üresen áll a játékosuk!”