Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: ezek voltak a sorozat legnagyobb visszatérései – VIDEÓ

Nem a kedd esti volt az első alkalom, hogy 3-0-ás hátrányból visszatérjen egy csapat a Bajnokok Ligájában, de az is előfordult, hogy ennél nagyobb hátrányt is ledolgoztak már a csapatok. Igaz erre és ehhez hasonlóra nem sokszor volt még példa. Most az ilyen és ehhez hasonló nagy visszatéréseket fogjuk bemutatni. 

4 gólos hátrány utáni visszatérések:

2016/17-es szezon, nyolcaddöntő:
PSG – Barcelona: 4-0
Barcelona – PSG: 6-1

Képtalálat a következőre: „barcelona psg 6-1”

A 2016/17-es kiírás negyeddöntőjében először 4-0-ás vereséget szenvedtek a Parc de Princes stadionban a katalánok, és már mindenki temette őket és az esélyeiket a visszavágón. Aztán végül a második találkozón meg sem álltak 6 gólig, ami már elég volt nekik ahhoz, hogy az egy bekapott találat ellenére, hogy ott legyenek a negyeddöntőben.

https://www.youtube.com/watch?v=joOgt7zN6Aw

3 gólos hátrány utáni visszatérések:

2018/19-es szezon, elődöntő:
Barcelona – Liverpool: 3-0
Liverpool – Barcelona: 4-0

Képtalálat a következőre: „liverpool barcelona 4-0”

A kedd esti találkozónak mindenképpen helyet kell kapnia ebben a felsorolásban. A Liverpoolt szinte már mindenki leírta az első mérkőzésen kapott három gól után, de Jürgen Klopp csapata nem adta fel, és sérülésektől tűzdelve is mindent beleadtak, hogy ott legyenek idén is a döntőben.

https://www.youtube.com/watch?v=c7n0pmyVG-o

2017/18-es szezon, negyeddöntő:
Barcelona – AS Roma: 4-1
AS Roma – Barcelona: 3-0

Képtalálat a következőre: „as roma barcelona 3-0 manolas”

A Barcelona igen gyakori szereplője a listának, bár többször jelennek meg a történet negatív sorsú résztvevőjeként. A katalánok hazai pályán igen magabiztos előnyt szereztek, ám egy gólt így is sikerült találnia az olaszoknak, ami tartotta bennük a reményt. A visszavágóra fel is szívták magukat rendesen, és meg sem álltak három találatig, amivel kiütötték ellenfelüket a sorozatból. A Barcelona az idei kieséssel együtt az egyedüli csapat a BL-ben, akiknek kétszer is sikerült kiesniük háromgólos előny birtokában.

https://www.youtube.com/watch?v=B4OivXujbGM

2003/04-es szezon, negyeddöntő:
AC Milan – Deportivo La Coruna: 4-1
Deportivo La Coruna – AC Milan: 4-0

Képtalálat a következőre: „Deportivo La Coruna - AC Milan”

A spanyol csapat az első mérkőzésen nagyon kikapott az akkori BL-címvédőtől, de az edző és a játékosok hittek a csodában, ami meg is történt. Hazai pályán már megjött a Depor ereje, és már az első félidőben elkezdték lőni a gólokat, majd Fran negyedik találata után már biztossá vált, hogy ott lesznek a következő fordulóban.

https://www.youtube.com/watch?v=K5fsXc15tz8