Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megtalálhatta új csapatát a Real Madrid mellőzött támadója – sajtóhír

Habár a játékos kijelentette, hogy nem szeretne távozni a Real Madridból, most mégis úgy tűnik, hogy új csapatnál kezdi meg a szezont Mariano Diaz. 

Forrás: onzemondial.com

Spanyol sajtóértesülések szerint az AS Monaco vezetőedzője, Leonardo Jardim közölte a klub vezetőségével, hogy mindenképpen igazolják le a Real Madridból Mariano Diazt, és a hírek szerint mindent meg fognak tenni azért, hogy teljesítsék is a tréner kívánságát. Ehhez egy olyan ajánlatot szeretnének tenni a támadónak, hogy azt ne tudja visszautasítani, mivel Mariano korábban kijelentette, hogy harcolni szeretne a helyéért a madridi csapatban. A játékosnak nem lenne ismeretlen terep a francia bajnokság, hiszen a 2017/18-as idényben a Lyon játékosa volt.

Mindazonáltal úgy tűnik, hogy Zinedine Zidane-nak nincsenek tervei a dominikai születésű csatárral, főleg, hogy a nyáron 60 millió euróért leigazolták Luka Jovicot is.

Marianót tavaly nyáron vásárolta vissza a Real Madrid a Lyontól 20 millió euróért, viszont nem kapott sok lehetőséget egyik edzőtől sem: összesen 22 tétmeccsen lépett pályára, de mindössze 746 percet játszott.

Real Madrid – Transzfer térkép:

Érkezők: Eden Hazard (Chelsea – 100 millió) Luka Jovic (Eintracht Frankfurt – 60 millió), Éder Militao (FC Porto – 50 millió), Ferland Mendy (Lyon – 48 millió), Rodrygo (FC Santos – 45 millió)
Távozók: Mateo Kovacic (Chelsea – 45 millió), Marcos Llorente (Atlético Madrid – 40 millió), Dani Ceballos(Arsenal – kölcsönbe), Sergio Reguilón (Sevilla – kölcsönbe), Martin Ödegaard (Sociedad – kölcsönbe), Theo Hernández (AC Milan – 20 millió), Jesús Vallejo (Wolverhampton – kölcsönbe)