Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ramos: “Neymar a világ három legjobb játékosának egyike”

A 2019-es nyári átigazolási szezon főszereplője Neymar lett, illetve a Barcelona és a Real Madrid, akik a hírek szerint harcban állnak a brazil támadóért. Sergio Ramos, a madridiak csapatkapitánya most megszólalt a pletykákkal kapcsolatban. 

Forrás: CHRISTOPHE SIMON / AFP

Sergio Ramos kijelentette, hogy Neymar egyike a világ három legjobb játékosának, miután a királyiak csapatkapitányát is megkérdezték, hogy mi a véleménye a brazil leigazolásáról. Hetek óta attól hangos a sportsajtó, hogy Neymar eligazol a PSG-ből, a nyertes pedig a Barcelona-Real Madrid kettős közül kerülhet majd ki.

Ramost a szombati, Real Valladolid elleni 1-1-es döntetlen után kérdezték meg a sajtó munkatársai:

“Neymar a világ legjobb három játékosának egyike, de nem akarok az átigazolásáról beszélni, mert az tiszteletlenség lenne a csapatommal szemben. Jelenleg azokkal kell tovább dolgoznunk, akik már most a csapat tagjai. Az is egy megoldás lehet, hogy újra beépítjük a régi játékosainkat, mint Jamest vagy Bale-t.”

A Real Madrid győzelemmel kezdte a szezont a Celta Vigo ellen, a második fordulóban viszont elvesztettek két pontot. A transzfer időszak szeptember 2-ig nyitva áll, addig még változtathatnak a jelenlegi keretükön.

Real Madrid – Transzfer térkép

Érkezők: Eden Hazard (Chelsea – 100 millió), Luka Jovic (Eintracht Frankfurt – 60 millió), Éder Militao (FC Porto – 50 millió), Ferland Mendy (Lyon – 48 millió), Rodrygo (FC Santos – 45 millió).
Távozók: Mateo Kovacic (Chelsea – 45 millió), Marcos Llorente (Atlético Madrid – 30 millió), Theo Hernández (AC Milan – 20 millió), Raúl de Tomás (Benfica – 20 millió), Dani Ceballos (Arsenal – kölcsönbe), Sergio Reguilón (Sevilla – kölcsönbe), Martin Ödegaard (Real Sociedad – kölcsönbe), Borja Mayoral (Levante – kölcsönbe), Jesús Vallejo (Wolverhampton – kölcsönbe), Luca Zidane (Racing Santander – kölcsönbe), Andrij Lunin (Real Valladolid – kölcsönbe) Takefusa Kubo (Mallorca – kölcsönbe).