Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zidane: “Nincs magyarázat! Én vagyok a hibás!”

Zinedine Zidane nem kertelt, amikor csapata Real Betis elleni vereségének okairól kérdezték a sevillai találkozót követően. 

Mint ismert, a Real Madrid az El Clásicót követő euforikus állapot után rögtön visszakerült a földre, miután 2:1-re kikapott a Betis otthonában.

A vereség érezhetően Zidane mestert is megviselte. “Gyenge mérkőzés volt a részünkről. Sem az első, sem a második félidőben nem tudtunk jól játszani. Sokat hibáztunk, sok labdát veszítettünk. Amikor nem a megfelelő szinten futballozol, akkor bizony nehézzé válnak a dolgok.” – Kezdte értékelését a blancók trénere, aki válaszolt arra a kérdésre is, hogy mit gondol, mi volt a fő gond csapatával.

“Minden téren hiányzott belőlünk valami. Nem voltunk képesek változtatni sem a játékunkon. A szezon legrosszabb meccsét játszottuk. Nem voltunk sem energikusak, sem pedig agresszívak. Sajnos az ilyen megtörténik a futballban. Nem hibáztatom a játékosaimat, a történtekért én vagyok a felelős. Csalódottak vagyunk, de nem fogunk megőrülni sem a rossz eredmény miatt.” – Így Zidane, aki szerint a La Ligában továbbra sem dőlt el semmi, a végletekig nyitott a harc.

“Tudjuk, hogy javulnunk kell, ki fogjuk elemezni a helyzetünket. 11 meccsel a bajnokság vége előtt továbbra is harcban állunk az elsőségért, és ez a legfontosabb a számunkra. Ma nem érdemeltünk győzelmet.”