Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Benfica támadóját nézte ki a Barca! – sajtóhír

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona gárdája a Benfica támadóját, Darwin Nunezt nézte ki a támadósor megerősítésére.

Darwin Nunez lehet a Benfica gárdájának következő aranybányája. A hírek szerint ugyanis az uruguayi támadót kinézte magának a Barcelona. A katalán sztárcsapat megfigyelői úgy vélik, hogy Nunez lehet a tökéletes helyettese az idén nyáron elengedett Luis Suáreznek. A Benfica menedzsere, Jorge Jesus nemrég azt nyilatkozta, hogy szerinte Nunezért nagyobb összeget fognak kapni, mint amennyiért Joao Felixet értékesítették (126 millió euró), tehát a Barcelonának mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha valóban meg akarja szerezni a 21 esztendős támadót.

Nunez 2 hónappal ezelőtt szerződött a portugál gárdához az Almeriától 24 millió euró ellenében. A csatár kiválóan kezdett új állomáshelyén, hiszen 8 mérkőzést követően 4 gólnál és 5 gólpassznál jár. A Lech Poznan elleni EL meccsen például mesterhármast jegyzett. Szerződése 2025 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 18 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.