Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: Riválisától igazolna középpályást a Borussia Dortmund! – sajtóhír

Német sajtóértesülések szerint a Borussia Dortmund gárdája a nyári átigazolási időszakban szeretné megszerezni Florian Neuhaust a Mönchengladbachtól, de nem ő az egyetlen célpontjuk a csapatból. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a sárga-feketék a Gladbach edzőjét, Marco Rosét is magukhoz csábítanák.

Újabb nagyra taksált kiválósággal erősítene a Borussia Dortmund a nyár folyamán. Legújabb kiszemeltjük a Kicker értesülései szerint nem más, mint a Borussia Mönchengladbach talizmánja, Florian Neuhaus. A 23 esztendős futballista a 2018/19-es szezonban vált meghatározó játékossá a Gladbachnál, amelynek színeiben a következő fordulóban jubilálhat is, hiszen az lehet a 100. mérkőzése a Borussiában. A következő szezont a német szaklap beszámolója alapján viszont már a másik Borussiában kezdheti, persze ha a Dortmund hajlandó érte kifizetni 40 millió eurót, mert ennél kevesebbért nem akarnak megválni tőle. Természetesen nem csak a sárga-feketék érdeklődését keltette fel Neuhaus kiváló teljesítménye, a hírek szerint a Bayern München, a Juventus a Liverpool és a Manchester City kívánságlistáján is szerepel a középpályás neve. Mindenesetre a Dortmund nem csupán Neuhaust, hanem a Gladbach edzőjét, Marco Rosét is szeretné magához csábítani a következő szezontól, ami talán könnyebbé tenné a játékos számára a döntést, hogy hol folytassa karrierjét.

Neuhaus ebben a szezonban eddig összesen 28 mérkőzésen lépett pályára a Gladbach színeiben, amelyeken 6-6 gólt és gólpasszt jegyzett. Szerződése 2024 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 38 millió euróra taksálja a mértékadó transfermarkt.