Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan a Dortmund új célpontja az edzői posztra! – sajtóhír

Egybehangzó német sajtóértesülések szerint a Borussia Dortmund gárdája Marco Rosét szeretné megszerezni a Borussia Mönchengladbachtól. A német szakvezető a következő idénytől vehetné át az irányítást a sárga-feketéknél.

Mint arról beszámoltunk, a Borussia Dortmund menesztette Lucien Favret, miután hazai pályán 5-1-re kikaptak a Stuttgarttól. Az idény végéig a csapatot Edin Terzic fogja irányítani, aki a klub utánpótlásában nevelkedett, és dolgozott már segédedzőként a West Ham és a Besiktas gárdájánál. Terzic a jelnlegi állás alapján csak átmeneti megoldás a sárga-feketék vezetőségénél, akik a hírek szerint már meg is találták új kiszemeltjüket. A legfrissebb sajtóértesülések alapján a dortmundi vezetőség első számú célpontja a Borussia Mönchengladbach edzője, Marco Rose. A beszámolók arra engednek következtetni, hogy a Gladbach kész elengedni a 44 esztendős szakembert, aki a 2021/22-es idénytől vehetné át a Dortmund irányítását.

Marco Rose tavaly nyáron lett a Gladbach edzője, amelyet eddig 60 meccsen irányított. Mérlege 30 győzelem, 14 döntetlen és 16 vereség.