Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Paris Saint-Germain: Szerződést hosszabbított a német középpályás! – Hivatalos

A francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain együttese hivatalos fórumain bejelentette, hogy Julian Draxler szerződést hosszabbított a csapattal. A 27 esztendős középpályás 2024 nyaráig szóló kontraktust írt alá.

Hosszú ideje kérdéses volt Julian Draxler jövője, ám végül pont került a német középpályás ügyének végére. A mai nap folyamán ugyanis a Paris Saint-Germain együttese bejelentette, hogy 2024-ig hosszabbított a középpályással. Pedig sokáig úgy tűnt, hogy Draxler ingyen távozni fog, ugyanis az idény végén lejárt volna az aktuális kontraktusa. A világbajnok játékost az Arsenallal és a Bayern Münchennel is hírbe hozták, és a futballista is minden bizonnyal elhagyta volna Párizst, ha nincs az edzőváltás. Mauricio Pochettino érkezésével ugyanis jóval több lehetőséget kapott, így minden bizonnyal ez is közrejátszott a döntésében. A 27 éves játékos az alábbiakat mondta a bejelentés után:

Nagy büszkeséggel tölt el, hogy összejött a hosszabbítás. Imádom Párizst, és nagy elismerés számomra, hogy ilyen kvalitású játékosokkal játszhatok hétről-hétre. Nagyban megkönnyítette a döntésemet, hogy a klub céljai megfogható közelségbe kerültek, hiszen az elmúlt két évben rendre legalább a legjobb négy közé bejutottunk a BL-ben. Sokat fejlődött a csapat minden téren, alig várom, hogy tovább folytassuk ezt a kitűnő projektet.

Draxler 2017 januárjában került a PSG-hez. A klub színeiben eddig 174 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 24 gólt és 39 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 20 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.