Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: küszöbön a csapatkapitány hosszabbítása

Örömteli hírről számolhatunk be a Paris Saint-Germain rajongói számára. Állítólag nem csak a világbajnok Kylian Mbappé, hanem a közkedvelt csapatkapitány, a brazil válogatott Marquinhos maradása is biztosított.

(Photo by Xavier Laine/Getty Images)

Ugyan még csak 28 esztendős, de már igazi veteránnak számít Párizsban, lévén már 2013. tele óta erősíti a csapatot. Ő Marquinhos, aki már huszonhat trófeát nyert a Paris Saint-Germain együttesével. A brazil középsővédő az elmúlt években végig alapembernek számított, teljesen függetlenül attól, hogy éppen ki a gárda vezetőedzője. A hatvannégyszeres válogatott légiós legutóbb 2020-ban hosszabbított szerződést a PSG-vel, de a hírek szerint máris újra megállapodást írhat alá.

A korábban az AS Romaban feltűnt Marquinhos jelenlegi kontraktusa 2024-ig érvényes, azonban az UOL.com értesülése szerint a Paris vezetősége már most továbbmarasztalná. Állítólag akár 2027-ig is aláírhat a klubbal Marquinhos, ha egyetért a számára kínált feltételekkel. Ha a tárgyalás megfelelően halad, akár már a nyári szabadságolás után egymás kezébe csaphatnak a felek.