Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: új szerződést kaphat az Inter rutinos támadója! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Inter együttese kész új szerződést ajánlani rutinos támadójának, Alexis Sáncheznek.

(Photo by Mattia Pistoia – Inter/Inter via Getty Images)

Nem indult könnyen Alexis Sánchez pályafutásának második Interes fejezete. A chilei támadó egy év marseillei kitérőt követően tért vissza Milánóba, ám a szezon első felében a teljesítménye jócskán elmaradt a várttól. Az elmúlt időszakban alapján viszont úgy tűnik, hogy a 35 éves játékos kezd magára találni, Sánchez ugyanis elkezdte meghálálni a Simone Inzaghitól kapott bizalmat. Mindezt semmi sem mutatja jobban, mint az, hogy Sánchez az elmúlt időszakban egyre több játéklehetőséghez jut, a legutóbbi 3 bajnokiján pedig összesen 4 gólban vállalt szerepet, 1 találat és 3 előkészítés formájában. A hírek szerint Sánchez utóbbi időben mutatott jó formája kezdi meggyőzni a vezetőket arról, hogy érdemes lenne vele legalább még egy évig számolni a keretben. A chilei futballistát ugyanis a jelenlegi megállapodása a most futó szezon végéig köti a kék-feketékhez, de ha fenntartja ezt a formáját, akkor könnyen elképzelhető, hogy a következő idényt is az Internél töltheti.

Alexis Sánchez ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 23 mérkőzésen összesen 722 percet tölthetett a pályán, ez idő alatt pedig 3 gólt és 3 gólpasszt jegyzett az Inter mezében.