Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pirlo: „Örülök, hogy a Juventus-ban fejezhetem be”

Andrea Pirlo, a veterán olasz középpályás nagyon érdekes interjút adott a minap. A korábban a Milannal, manapság pedig a Juventus-szal sikert sikerre halmozó középpályás elárulta, hogy régi terveivel ellentétben most már inkább fejezné be pályafutását hazájában.

www.winnipegfreepress.com

Továbbá tetszését fejezte ki azzal kapcsolatban is Pirlo, hogy eldőlt Cesare Prandelli sorsa. Az olasz válogatott szövetségi kapitánya ugyanis már elfogadta a szövetség hosszabbítási ajánlatát, így már biztosan a 2016-os Európa Bajnokság végéig irányíthatja a „Squadra Azzurrát”.

Az idén már 35 esztendős Pirlo nagyon őszintén nyilatkozott a Sky Sportnak. És szavaival alighanem újabb Juve-rajongók szívét hódíthatta meg.

„Az elmúlt években már mérlegeltem az esélyeket, a külföldi tapasztalatszerzést illetően, de végül itthon maradtam. Azt hiszem, hogy ez a legjobb hely a számomra, hogy továbbra is a focival foglalkozzak. Ez Conte harmadik éve nálunk, de a sikeréhsége még mindig ugyanaz. Úgy alakította át a játékstílusunkat, hogy a játékosanyag ugyanaz maradt. Tudást, és tapasztalatokat nyertünk. Én is mindig játszani, és nyerni akarok. Prandelli maradásáról pedig annyit, hogy örülünk neki, és nagyon is jól tette, hogy folytatni akarja megkezdett utat.” – nyilatkozta Pirlo.

Balogh József