Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea és a City csatárával erősítene az Inter

Az olasz csapat nyári tervei közé tartozik az, hogy Fernando Torrest és/vagy Edin Dzekot a keretében tudja a következő szezontól.

mirrorfootball.co.uk

A kék-feketék  mindenképpen meg szeretnék szerezni a spanyol támadó Fernando Torrest és a bosnyák Edin Dzekot.
Az olasz csapat nagyon sokat fog költeni a nyáron erősítésekre és gyökeres változásokat ígér a kiábrándító szezonok után.
Az Inter az elmúlt szezonban a 9. helyen végzett, most pedig azért küzd, hogy elindulhasson az Európa Ligában.
Erick Thohir az új elnök elmondta, hogy ha jövőre a BL-t érő helyekért vagy a bajnoki címért akarnak küzdeni szükségük van ilyen játékosokra, mint a fentebb említett két csatár.
“Mindenképpen fogunk csatárt igazolni a nyáron. Kettő van tervben, de minimum egy klasszis csatár érkezni fog” – mondta a Gazzetta dello sportnak. “Van egy csomó jelöltünk” – tette még hozzá.
“A főbb kiszemeltjeink Edin Dzeko, Fernando Torres és a Real Madrid fiatal játékosa Álvaro Morata. Nagyon örülnénk, ha legalább az egyikőjük csatlakozna hozzánk.”
Dzeko valószínűleg nem lesz olcsó. A 28 éves csatár 2011-ben érkezett Manchesterbe 27 millió fontért és még 1 év van hátra a szerződéséből.
A Chelsea bár szívesen fogadja az érdeklődőket a 30 éves Torres iránt, az 50 milliós vételár miatt fájhat a fejük, hiszen a spanyol csatár nagyon gyengén teljesített a kékeknél, és ha eladják csak töredékéért ennek az árnak nagy valószínűséggel. Így elkönyvelhető, hogy nagyon rossz vásárt csináltak.
A Chelseahez, ha érkezik Diego Costa, akkor Torres minden bizonnyal távozik és akkor nagyon úgy néz ki, hogy az Inter Milan lesz a választottja.

Szajevics Patrik