Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tovább menetel a Southampton, újra botlott a Pool

A Liverpool nem tudott nyerni, így egyre nagyobb a hátránya az élbollyal szemben, míg a Southampton megállíthatatlanul hasít.

Forrás: facebook.com

Liverpool – Hull City: 0-0

A Vörösök a hétközben komoly zakóba szaladtak bele az Anfielden a Real Madrid keze által, így most minden bizonnyal égett bennük a bizonyítási vágy, hogy kiengesztéljék a szurkolóikat. A Hull City azonban másképp gondolta, és kifejezetten jól állták a sarat. A Liverpool dominált, de Ben Arfa, Diamé és Elmohammady révén a vendégek is veszélyeztettek. Balotelli előtt két lehetőség is adódott, azonban a vendégek hálóőre remekül állta a sarat. Az olasz most már 8 meccse gólképtelen, és egyre nagyobb baklövésnek tűnik a leigazolása.

Southampton – Stoke City: 1-0
G: Mané (33.)

A Szentek egyértelműen ellenfelük felé nőttek, és teljesen megérdemelten nyertek. Graziano Pellé kétszer is eltalálta a kapufát, valamint kihagyott két nagyobb helyzetet is, rajta kívül Schneiderlin is egyszer keresztlécet lőtt. A győzelem azért összejött, Pellé első kapufája után a kipattanóra Sadio Mané reagált a leggyorsabban, és kilőtte a felső sarkot. A hazaiak ezzel felkúsztak a második helyre a tabellán, hiszen a Manchester City korábban kikapott a nap folyamán.