Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arbeloa: „Facebookon könnyebb barátkozni, mint Casillas-szal”

A Real Madrid világ-, és Európa bajnok védője, Álvaro Arbeloa nem kertelt, és világossá tette, hogy bizony komoly ellentét feszül, feszült közte, és csapattársa, Iker Casillas között.

www.madrid-barcelona.com

www.madrid-barcelona.com

A két játékos ellenségeskedése még a Real Mourinho-korszakára vezethető vissza, amikor Arbeloa hibájából sérült meg Casillas, és esett ki a portugál mester kegyeiből, és kezdődött el a hosszadalmasra nyúlt Diego López-saga.

Mostanra már egy ideje helyre állt a rend, Casillas a kapuban, Arbeloa pedig hol játszik, hol nem. A két játékos közti utolsó viszály, egy balszerencsés közösségi médiás megoldás volt. A volt Liverpool bekk ugyanis még a nyáron megosztott Facebook oldalán, egy többek közt Iker Casillas-t is negatívan kritizáló könyvet.

Most azonban már Arbeloa nyilatkozott a viharos kapcsolatról, és amondó, hogy végleg megbékéltek egymással, ám hozzáteszi, hogy valóban nem egyszerű a helyzetük:
„Iker, és köztem nulla a konfliktus, és nulla a probléma. Szerencsések vagyunk, hogy osztozhatunk az örömön, és a címeken. Ami megtörtént, már senkit sem érdekel, Mi csapattársak vagyunk. Nehezebb barátkozni az életben, de a Facebookon könnyebb. A nemzeti csapatnak rosszul megy, a dolgok nem állnak jól, de úgy érzem, hogy szeretem a kollégáimat, az edzőmet. Nekem csak jó emlékeim vannak. Nagyon nehéz a Real Madrid játékosának lenni időnként, de a pokolba vele. Nagyon szerencsés vagyok, hogy van még másfél év hátra, a madridi szerződésemből, és remélem, hogy továbbra is maradhatok, hogy az utolsó focimezem is fehér legyen.” – árulta el Arbeloa a vágyát, miszerint a „Királyiaktól” szeretne visszavonulni.

Balogh József