Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ügynöke szerint nem fog a PSG-be igazolni a német válogatott védő

Az elmúlt napokban felröppent egy érdekes hír a Roma csapata körül. Mégpedig, hogy egy játékos csereüzletet bonyolítana le a világ egyik leggazdagabb csapatával, a PSG-vel. Nézzük hát a részleteket. 

Rüdiger

Nos a farkasok most eléggé meg vannak fogyatkozva. Rengeteg emberük hosszabb sérüléssel bajlódik, de a legnagyobb veszteség pont a támadójátékukat érte, hiszen az egyiptomi Mohamed Salah hetekre dőlt ki, ráadásul a közeledő Afrikai Nemzetek Kupáján  fog részt venni amikor felépült.

Itt találták ki a az olasz fővárosiaknál, hogy mi lenne, akkor ha keresnének egy mellőzött szélsőt, akit talán télen lehetne már mozdítani. Arra jutottak, hogy a PSG spanyolja,  Jesé lehetne az egyik befutó. A probléma azonban az, hogy a franciák nem igazán akarnak pénzt kapni érte, ami érthető, hiszen aligha szorulnak rá.

Ám money-n kívül kérhetnek mást is. Mondjuk egy játékost. Az olasz sportlapok szerint kérnének is valakit. Mégpedig a német válogatott védőt, Rüdigert. Azonban a gond ezzel csak az, hogy a játékos nem igazán szeretne távozni Itáliából. Legalábbis ügynöke szerint, aki az EL mérkőzés előtt mondta el az újságíróknak, hogy ügyfele boldog a farkasoknál. Így pedig a Roma elveszíteni a transzferhez szükséges ütőkártyáját.

BSZ