Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: “Ancelotti döntései? Nem akarok róla beszélni!”

A Bayern München Paris Saint-Germain elleni sima 3:0-ás veresége hűen tükrözte, hogy valami bizony nincs rendben a bajorok háza táján. Erre enged következtetni a találkozót követően a Bayern egyik kispadra szorult sztárjának nyilatkozata is (…)

(Kép: marca.com)

Carlo Ancelotti vezetőedzőn egyre nagyobbnak látszik a nyomás a Bayern München kispadján. Nem elég, hogy a csapat játéka igencsak hagy kívánnivalót maga után, a PSG elleni 3:0-ás zakó sem szilárdította meg Ancelotti helyét. Az pedig, hogy valami bizony nincs rendben a német rekordbajnok öltözőjében, az bizony leszűrhető Arjen Robben szavaiból is.

“Nem szeretnék erre a kérdésre válaszolni! Nem fogok semmit sem hozzátenni, hiszen egyetlen szóval is sokat mondhatnék el!” – Így a PSG elleni találkozón csereként beszálló holland szélső, akit újságírók arról kérdeztek a Bl meccs után, hogy vajon teljesen elfogadják-e a játékosok Ancelotti mester döntéseit.

Az újságírók arról is kérdezték Robbent, hogy nem érzi-e úgy, hogy a csapatnak a korábbi Real Madrid tréner mögé kellene-e állnia! A 33 esztendős szélső itt már kevésbé ködösített.
“A legfontosabb dolog most az, hogy egységesek maradjunk. Nyugalomra van szükségünk, aki pedig elégedetlenkedik kifelé, az nincs a csapat segítségére.” – Zárta mondandóját a találkozót követően a ‘vegyes zónában’ Robben.