Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Valverde: “Két győzelemre vagyunk a célunktól!”

Az FC Barcelona vezetőedzője, a Celta elleni idegenbeli 2:2-es döntetlen után kihangsúlyozta, hogy csapatának már csak két győzelemre van szüksége a bajnoki címhez, ugyanakkor a a katalánok trénere elismerte, hogy a Celta méltó ellenfelük volt kedd este. 

(Kép: fcbarcelona.com)

“Értékes pont ez a számunkra. Végig nyitott találkozó volt, különösen igaz ez az első félidőre. A szünet után feljavultunk, visszavettük a vezetést is, ám Sergi Roberto kiállítása visszavetett bennünket. A Celta fölénk kerekedett ekkor,  veszélyesen futballozott, nyomás alatt tartott minket!” – Így Valverde a találkozót követően.

“Két győzelemre vagyunk attól, hogy bajnokok legyünk. Meglátjuk majd, hogy miképpen teljesítünk a folytatásban. Most a Sevilla elleni kupadöntőre koncentrálunk, hiszen egy nagyon kemény meccs vár ránk szombaton!” – Tette még hozzá Valverde, megjegyezve azt is, hogy vállalja a felelősséget azért, hogy számos változást eszközölt csapatán, ugyanakkor arra gondolt, hogy a szombati Király-kupa döntőre legyenek a legjobb állapotban.