Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Újabb vészjósló jel, hogy CR távozik!

Míg a Real Madridnál küszöbön állhat Cristiano Ronaldo nyári távozása, a portugál utáni életre a szurkolók is kezdenek felkészülni.

(Kép: marca.com)

A Real Madrid hivatalos ajándékboltjában ugyan még kaphatóak a Ronaldo feliratú mezek, ugyanakkor a szurkolók az elmúlt napokban már egyáltalán nem a portugál világsztár 7-es mezét vásárolják meg.

A Marca ezen jelenségre figyelt fel, és a minap a madridi székhelyű lap újságírói egy másfél órát forgattak a Santiago Bernabéu ajándékboltja körül előtt, ahol CR kapcsán természetesen megkérdezték a szurkolókat is.

“Cristiano Ronaldo mindent megtett a Real Madridért, és azt hiszem eljött az ideje annak, hogy távozzon.Új kihívásra vágyik. Biztos vagyok abban, hogy aki érkezik a helyére, lesz olyan jó játékos, mint ő!” – Így egy Real-szurkoló apuka, aki saját magának és két gyermekének is már egy Sergio Ramos feliratú mezt vásárolt.

Természetesen vannak, akik még kitartanak CR mellett, ugyanakkor szembetűnő, hogy a Real mezeladásait a madridi szurkolói boltban már Sergio Ramos vezeti, akit Isco követ, majd Marco Asensio, Luka Modric.
Érdekesség még, hogy a számozatlan és felirat nélküli Real mezekből is több fogy már, mint Cristiano Ronaldóéból.

A drukkerek is sejthetnek valamit…