Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: A távozó vezetők közleményt is kiadtak!

A mai napra virradóan valósággal robbant a hír, mely szerint az FC Barcelonánál azonnali hatállyal lemondott posztjáról a vezetőség hat tagja. A távozók hivatalos közleményben igyekeztek elejét venni a találgatásoknak.

“Ezúton szeretnénk közölni, hogy az alulírott vezetők közölték visszafordíthatatlan döntésüket Josep Maria Bartomeu elnök úrral.

Elérkeztünk ahhoz a ponthoz, amikor a jövőre nézve már semmilyen meghatározott célt nem látunk. Semmilyen válságterv nem lett kiépítve a mostani krízishelyzet kezelésére, az azt követően újraindulásra. Remélhetőleg a következő választások visszazökkenthetik majd a klubot egy, a megfelelő irányt képviselő vezetés birtokába.

A klub működését jól jelzi, hogy a ‘Barcagate’ néven elhíresült sajnálatos történésekről, mi csupán a sajtóból értesültünk, vezetőségi tagként… Azt kérjük, hogy a mi állítólagosan meghatározott felelősségünket elvonják, és mindenki tisztán láthasson ezen témában is.

Utolsó szolgálatunkként a klub felé, azt ajánljuk, hogy amint a körülmények lehetővé teszik, azonnal tartsunk új választásokat annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabb módon szembesülhessen a klub a közeljövő jelentette kihívásaival.

Végezetül szeretnénk kifejezni elismerésünket és hálánkat az igazgatóságban ülő kollégáink felé, akik minden erejükkel és erőfeszítésükkel elkötelezettek a Barcelona Fottball Club iránt.

Köszönettel tartozunk a vezetőknek és a klub alkalmazottainak is azért a támogatásért és kiváló munkáért, amellyel bennünket is támogattak. Megtiszteltetés volt szeretett Barcánkat szolgálni!

Nagy ölelés mindenkinek!

‘VISCA EL BARCA!’

“Emili Rousaud i Pares, Enric Tombas i Navarro, Maria Teixidor i Jufresa, Silvio Elias i Marimon, Josep Pont i Amenos, Jordi Calsamiglia i Blancafort”