Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Váratlan fordulat a Napoli sztárja jövőjében – sajtóhír

A legfrissebb olasz médiaértesülések szerint jókora ellentétről számolnak be az eddigiekhez képest a Napoli gólerős támadójának jövőjét illetően…

 

Annak ellenére, hogy már az elmúlt idény befejezése előtt megerősítették a felek, hogy Arkadiusz Milik a nyári átigazolási időszak során elhagyja a Napoli csapatát, eddig nem sikerült megállapodni az új csapatával, és a Sky Sport Italia beszámolói szerint a 26 éves labdarúgó már nem is akarja elhagyni a déli együttest.

A lengyel támadó iránt érdeklődőkből nem volt hiány, az elmúlt hetekben tucatnyi olasz és külföldi csapat sorakozott fel a szolgálataiért cserébe. Korábban úgy tűnt, hogy Milik a Juventushoz tart, azonban Andrea Pirlo kinevezésével megváltoztak a prioritások a rekordbajnoknál, és már nincs rá szükség Torinóban. Potenciális érdeklődő volt még az AS Roma csapata, velük játékoscserét szerettek volna kötni a nápolyiak, de végül a fővárosi gárda nem akarta bevonni az üzletbe Cengiz Ündert, míg a külföldiek közül leginkább a Tottenham és az Atlético Madrid próbálkozott kitartóan.

Miliket 2016-ban az Ajaxtól 32 millió euró ellenében igazolta a Napoli, az olasz klubnál való szerepvállalása elég hányattatottan indult, hiszen rövid időn belül két súlyos térdsérülést is elszenvedett, gyakorlatilag az idei az első teljes szezonja, melyben 35 tétmeccsen 14 találatot szállított. Ennek ellenére klub a hosszútávú terveiben nem szerepel a neve, és idén nyáron értékre szeretnék váltani őt.