Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tuchel: “Elutasították a halasztási kérelmünket”

A Chelsea gól nélküli döntetlent játszott az angol bajnokság (Premier League) elmúlt hétvégi, csonka fordulójában a Wolverhampton ellen…

(Photo by Clive Mason/Getty Images)

Az angol bajnokság (Premier League) elmúlt fordulójában a csapatokon belül növekvő koronavírus-fertőzések miatt hat mérkőzést halasztottak el, ám a Chelsea kérelme ellenére a londoni “kékek” összecsapását le kellett játszani, amivel a BL-győztes csapat német menedzsere, Thomas Tuchel cseppet sem volt elégedett:

“Állandóan a biztonságról és az egészségről beszélünk, de nem vagyok benne biztos, hogy ma ennek megfelelően cselekedtünk. A fertőzések miatt szerettük volna, ha elhalasztják a mérkőzésünket, azonban elutasították a kérelmünket. Ha ezek után holnap a következő tesztelésnél pozitív eseteink lesznek, akkor mindenképpen beszélni fogok a Premier League vezetőségével, hogy mire számíthatunk a továbbiakban. Együtt utazunk három órát, együtt tartjuk a meetingeket, ebédeket, vacsorákat. Ha a következő körben is játszanunk kell, akkor ne edzünk előtte? Vagy mit kéne tennünk?”

Az újabb pontvesztése révén a Chelsea hátránya a harmadik helyen immár hat pont az éllovas Manchester City csapata mögött. A december 26-ra tervezett következő fordulóban a “kékek” az Aston Villa ellen játszanának idegenben.