Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arnaut Danjuma a Premier League-ben folytathatja – sajtóhír

A Vörösök már korábban is figyelték a támadót, ám végül nem vásárolták meg, azonban most újra a célkeresztben van angol sajtóinformációk szerint.

(Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images)

A Liverpool a Villarreal szélsőjét, Arnaut Danjumát szemelte ki támadósorának megerősítésére, ami nem is meglepő, hiszen remek szezont fut ezidáig a 24 éves labdarúgó.

Az ötszörös holland válogatott játékos számára nem ismeretlen közeg a Premier League, ugyanis korábban a Bournemouth együttesével szerepelt az angol élvonalban. Danjuma 2021 nyarán igazolt a Cseresznyéktől a Villarrealhoz 23,5 millió euró ellenében, és új csapatánál már bizonyította is, hogy megérte leigazolni, ugyanis a Bajnokok Ligájában és a La Ligában is remek teljesítményt nyújtott hétről hétre.

A Sárga tengeralattjáróval 2026-ig kötött szerződést, piaci értékét 40 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.com. Danjuma a 2021/22-es szezonban 18 tétmérkőzésen kapott lehetőséget a spanyol együttesben, ezeken 9 gólt és 3 gólpasszt jegyzett. Igaz az utóbbi néhány hétben apró sérülés és betegség hátráltatta, így nem tudott pályára lépni.