Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real kiszállt a Haalandért folyó küzdelemből – sajtóhír

A nemzetközi sajtóban már hosszú-hosszú ideje téma, hogy a Borussia Dortmund idény végén a távozásra készülő (?) csillaga vajon hol folytatja pályafutását, most egy újabb teória látott napvilágot…

(Photo by Alexander Scheuber/Getty Images)

A Sky Sport szigetországi sajtóinformációkra hivatkozva arról számolt be, hogy a Real Madrid együttese a korábbi terveivel ellentétben mégsem méretteti meg magát Erling Haaland kegyeiért, így a Borussia Dortmund csapatát a jelek szerint elhagyni készülő norvég csillag a várakozások értelmében a Barcelona vagy valamelyik angol gigász alkalmazásába állhat.

A norvég gólfelelőst még másfél évig köti szerződés a Dortmundhoz, de a fokozott érdeklődés miatt jó eséllyel már 2022 nyarán klubváltásra adhatja a fejét, főleg hogy az utóbbi időben ő is többször utalt az átigazolásáról. Haaland bő két év alatt minden sorozatot figyelembe véve 79 meccsen 80-szor volt eredményes a BVB színeiben.

A 21 éves csatár az idei szezonban többször is sérüléssel bajlódott, de így is 23 gólt szerzett klubjában 20 találkozó leforgása alatt. Megszerzése iránt korábban a két spanyol gigász mellett leginkább a Manchester City és a Chelsea gárdája mutatott komolyabb érdeklődést.