Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb 2022: az amerikaiak még a hagyománnyal is szakítottak az Anglia elleni meccs előtt!

A beszámolók szerint a világbajnokságot döntetlennel kezdő USA válogatottjánál mindent alárendeltek az Anglia elleni találkozó felkészülésének. 

(Photo by Mohamed Farag/Getty Images)

A sajtóban megjelentek szerint Gregg Berhalter szövetségi kapitány döntése értelmében a válogatott tagja nem vehettek részt semmiféle, az év ezen szakaszában az USA-ban nagy hagyományokkal bíró hálaadási vacsorán, csütörtök este.

A játékosok állítólag egyöntetűen támogatták a kapitány döntését, hiszen nem szerették volna, ha bármi kizökkenti őket az angolok elleni, fontos csoportmeccs előtt.

A történet egészéhez hozzátartozik, hogy az amerikai válogatott tagjai, szombat este pótolják majd a hálaadási vacsorát, a családtagok és hozzátartozók társaságában a csapat dohai hoteljében. Az eseményen az amerikai sajtó szerint a csapat- és stábtagokat Katarba elkísérő, több mint 200 családtag és hozzátartozó vehet részt.

“A hálaadásnak felénk nagy hagyománya van. Minden évben a családból 30-40 fő találkozik a szüleim Park Ridge-i otthonában, New Jersey-ben. Idén mindannyiunknak hiányozni fog ez az esemény, különös lesz megélni, de most a világbajnokság az elsődleges.” – kommentálta a döntést az amerikai válogatott kapusa, Matt Turner.

 

Az amerikaiak ma este 20:00-tól lépnek pályára Anglia ellen( Tv: M4 Sport)!