Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb 2022: “Ide nekünk Hollandiát!”

Az amerikai válogatott továbbjutását követően Gregg Berhalter szövetségi kapitányt természeten már arról is kérdezték az újságírók Katarban, hogy miképp várják a Hollandia elleni találkozót. 

(Photo by Evrim Aydin/Anadolu Agency via Getty Images)

“Arra, hogy továbbjutottunk a világbajnokság csoportköréből nagyon büszkék vagyunk. A Hollandi elleni találkozó egy újabb lehetőség a számunkra, hogy megmutassuk, tényleg jó csapat vagyunk!” – fogalmazott az amerikai kapitány.

“Azt gondolom, megérdemeltük a továbbjutást, amit nagyon akartunk. Pozitívak vagyunk, így várjuk a hollandok elleni találkozót is.Egy nagyon jó holland válogatottra készülünk, egy remekül menedzselt csapat ellen, amelynek rengeteg kiváló futballistája van. Nem tudom, hogyan alakul majd a szombati meccs, de egy biztos. Nem akarunk haza menni Katarból!” – folytatta Berhalter, akinek a szavait egyes lapok máris úgy fordították, mintha azt mondta volna, hogy ‘ide nekünk Hollandiát!’ – Hamarosan kiderül mire megy majd az USA válogatottja az előzetesen esélyesebbnek tartott Hollandia ellen.

 

A két csapat világbajnoki nyolcaddöntőjét szombaton 16:00-tól közvetíti majd az M4 Sport!