Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: legalább egy hónapra kidőlt a Barcelona két kulcsjátékosa!

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona együttese hivatalos oldalán adott tájékoztatást két játékosának állapotáról, akik a hétvégi, Athletic Bilbao elleni bajnokin sérültek meg.

(Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images)

Mint arról beszámoltunk, a Barcelona együttese 0:0-s döntetlenre végezett az Athletic Bilbao elleni bajnokin a spanyol bajnokság 27. fordulójában. A katalánoknál nem csupán az okozhatott bosszúságot, hogy nem tudták kihasználni a Real Madrid és a Girona pontvesztését, hanem az is, hogy a mérkőzés folyamán két kulcsjátékosukat is le kellett cserélni az első félidőben sérülés miatt Frenkie de Jong és Pedri személyében.

A Barca a mai nap folyamán mindkét játékosával kapcsolatban tájékoztatást adott a hivatalos oldalán, amelyből kiderül, hogy az orvosi vizsgálatok szerint de Jongnak a jobb bokájában húzódott meg egy ínszalag, míg Pedri esetében a jobb combizma sérült meg. A klub a két játékos felépülési idejéről nem adott pontos tájékoztatást, de a spanyol sajtó értesülései szerint mindkét középpályás leghamarabb áprilisban térhet vissza, ami komoly érvágás Xavi számára.