Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyol – angol: Ramos ezt üzente Harry Kane-nek!

A Spanyolország – Anglia Nemzetek Ligája találkozó előtt (Tv. Sport 1, 20:45) Sergio Ramos is ott volt a hivatalos sajtótájékoztatón, és könnyen félreérthető üzengetésbe kezdett.

(Kép: as.com)

A Real Madrid és a spanyol válogatott kapitánya ugyanis Harry Kane-nek címezte mondandója egy részét. “Harry Kane tökéletes példája az erős és technikás csatároknak. A legtöbb védőnek tud meglepetést okozni, nekem azonban nem. Jó visszajelzés lenne a számunkra, ha ellenünk is tartana góltalan sorozata. (A Tottenham csatára 6 meccse nem lőtt gólt a válogatottban – a szerk.)” – Kezdte sajátos stílusában Ramos, majd ezt követően jött az üzenet igazán sejtelmes része. “Kane igazi góllövő, aki azt hiszem könnyedén beilleszkedne a spanyol futballba, és a La Ligában is roppant eredményes tudna lenni!” – Így a Real játékosa, akinek mint ismert, klubjával kapcsolatosan már nem egyszer szóba hozták Harry Kane nevét.

Sergio Ramos egyébként egyáltalán nem tűnt izgatottnak az angolok ellen találkozó előtt. “Pontosan tudjuk, milyen minőséget is képviselnek. Elődöntősök voltak a világbajnokságon, és nagyon fiatal csapatuk van. A Premier League ugyanakkor fizikálisan maximálisan felkészíti őket, de emellett technikailag is nagyon rendben vannak a játékosaik. A Wembley-ben egy remek meccset játszottunk. Most ismét itt a lehetőségünk, hogy hasonló eredményt érjünk el ellenünk. Természetesen nekünk is van miben fejlődnünk, ám az ilyen meccseken, a legjobb játékosok ellen lehet igazán bizonyítani!” – Fogalmazott a világ -és Európa-bajnok hátvéd.