Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fiatal holland támadót igazol az Atalanta – sajtóhír

Megbízható olasz források szerint megszületett a megállapodás, melynek értelmében az Atalanta csapata lecsapott a PSV tehetséges támadójára…

 

A Sky Sport Italia beszámolója értelmében az Atalanta együttese 9 millió euró és további bónuszok ellenében vásárolhatja meg Sam Lammers játékjogát a PSV Eindhoven csapatától. Ráadásul Gianluca Di Marzio transzferguru úgy tudja, hogy az új szerzemény a hétvégén már orvosira érkezik az újdonsült állomáshelyére.

A 23 éves támadó 2015-ben mutatkozott be a PSV első csapatában, azt megelőzően az eindhoveniek korosztályos csapatait szolgálta évről évre. A 2018-2019-es szezonban egy másik holland első osztályú csapat, a Heerenveen részére adták kölcsön, melynek soraiban több lehetőséghez jutott és 31 bajnoki mérkőzés alatt 16 találat formájában bizonyította rátermettségét.

A sorozatbeli második évben Bajnokok Ligája-résztvevő bergamói gárda az elmúlt években rendszeresen igazolt a többség számára ismeretlen játékosokat, akikből alapembert faragtak, vagy akár jelentős profittal adták tovább, mint legutóbb Timothy Castagnét a Leicester City-hez.