Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PL-be távozhat az AC Milan alapembere – sajtóhír

Bár a közelmúltban még arról számoltunk be, hogy hamarosan meghosszabbíthatja szerződését az AC Milan együttese meghatározó középpályásával, egyre valószínűbbnek tűnik, hogy erre mégsem kerülhet sor…

A Calciomercato portál információi szerint Franck Kessié a minap az AC Milan vezetőségének újabb szerződéshosszabbítási ajánlatát utasította el, és egyre kevesebb az esély arra, hogy meg fogja hosszabbítani jövő nyáron lejáró kontraktusát a klubjával. Ezzel párhuzamosan a forrás angol csapatok fokozódó érdeklődéséről számolt be, amely iránt a játékos is komolyan érdeklődik.

A 24 esztendős elefántcsontparti válogatott középpályás 2017 óta szolgálja a Rossonerit, először még az Atalantától kölcsönben, később 32 millió euró ellenében véglegesítették, és mindent egybevetve 176 tétmérkőzésen lépett pályára a csapat színeiben. Bár időről időre szóba került a neve az angol csapatok radarján, a milánói klubnál változatlanul töretlen a bizalom irányába, és semmiképpen sem szeretnék őt eladni.

Kessié jelenleg a negyedik szezonját tölti a csapatnál, eddig sorban 37, 34, 35 bajnoki mérkőzésen játszott idényenként, és a 2020-2021-es kiírásban is csupán egyetlen találkozót hagyott ki. A 30 forduló alatti 29 pályára lépése mellett ráadásul 10 gólt is szerzett, középpályás létére csapata egyik legjobb góllövőjének számít.