Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester Citynek a Real Madrid legjobbjára fáj a foga – sajtóhír

Spanyol sajtóhírek szerint a Manchester City már ki is szemelte magának a Barcelonába távozó Ferran Torrest helyettesét, méghozzá a Real Madridból. 

(Photo by Helios de la Rubia/Real Madrid via Getty Images)

A spanyol El Nacional értesülései szerint a Manchester City a Real Madrid támadóját, Vinícius Juniort szemelte ki a télen a Barcelonába igazolt Ferran Torres helyére. Pep Guardiola gárdája már a nyáron szeretné elhozni a brazil szélsőt.

Vinícius Junior elképesztő formában futballozik a szezonban, és Karim Benzema mellett jelenleg ő a Real Madrid legjobbja, így elég biztos, hogy a királyi gárda nem szeretné őt eladni. Ebben a szezonban 27 tétmeccsen lépett pályára, amelyeken 15 gólt és 9 gólpasszt jegyzett.

Ráadásul a barzil szélső jelenleg az egyik legértékesebb labdarúgó a piacon, szerződéséből pedig még két és fél év van hátra, így 100 millió euró alatt biztosan nem úsznák meg az üzletet az angolok.

Az El Nacional még azt is kiemeli, hogy a Robinho üzlet óta a City és a Real kapcsolata nem éppen a legjobb egymással.

Vinícius Junior 2018-ban érkezett a Real Madridba a Flamengótól 45 millió euróért, ahol minden sorozatot figyelembe véve 145 találkozón lépett már pályára, ezeken pedig 29 gólt és 32 gólpasszt ért el.