Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Depay visszatérhet a Premier League-be! – sajtóhír

A Sport értesülései szerint a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő FC Barcelonát erősítő Memphis Depay iránt több csapat is érdeklődik a Premier League-ből…

(Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

A katalán lap mellett már jó néhány sportorgánum számolt be arról arról a hírről, hogy a Barcelona kész elengedi a tavaly nyáron igazolt Memphis Depayt. Állítólag az Arsenal komoly érdeklődést mutat a holland kiválóság játékjoga iránt, aki korábban a Manchester Unitedben már megfordulhatott a Premier League-ben. A londoni együttes mellett a Newcastle és az Everton is szívesen a soraiban tudná Depayt. 

Memphis Depay az Olympique Lyontól érkezett az FC Barcelonához, méghozzá ingyen. Ronald Koeman irányítása alatt egyértelműen nélkülözhetetlen tagja volt a kezdőnek, ráadásul a klub nem túl acélos teljesítményének ellenére az övével nem volt gond. Közbe megsérült, felépülése után Xavi inkább csereként számolt vele, az utóbbi időszakot tekintve azonban újra a kezdőben kap lehetőséget. Depay eddig 37 találkozón lépett pályára a Barca szerelésében, ezeken 13 találatot szerzett. Szerződése még 2023-ig köti jelenlegi együtteséhez, a mértékadó transfermarkt pedig 45 millió euróra becsüli piaci értékét.