Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: a középpályás ügynöke a távozásról tárgyal! – Sajtóhír

Az FC Barcelonához közeli források szerint egyre közelebb a megegyezés a felek között azt illetően, hogy a nyáron távozik a katalán fővárosból az Atlético Madrid korábbi játékosa, Arda Turan.

(Kép: as.com)

Egyre valószínűsíthetőbb Arda Turan távozása az FC Barcelonától. Mint arról mi is beszámoltunk, a török középpályás is hajlik a váltásra, és legutóbb még arról lehetett hallani, hogy szívesen visszatérne az Atlético Madridhoz.

Arda legkitartóbb kérőjének azonban a török Galatasaray együttese tűnik, ezt támasztja alá az is, hogy a spanyol lapok szerint szerint Arda ügynöke, Ahmet Bulut egyeztetéseket kezdeményezett képviseltje esetleges Törökországba történő szerződéséről. Katalán források, illetve a neves spanyol sportnapilap, az AS egyaránt arról számoltak be, hogy Bulut úr Barcelonába utazott, hogy a klub illetékeseivel tárgyaljon Arda távozásának feltételeiről.

Nem véletlen az sem, hogy maga a 30 esztendős középpályás jelentette ki, hogy mégis visszatér a török válogatottba, ehhez azonban hétről-hétre játszania kellene, és ha erre nincs lehetősége Barcelonában, úgy tűnik maga Arda is belátta, hogy ez esetben jobb még a nyáron eligazolnia a Camp Nouból.