Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: “Ő a mi játékosunk, és ennyi!”

Enrique Cerezo, a “matracosok” elnöke a napokban a Marcának adott hosszas interjút, ahol külön kitért Jan Oblak kapus helyzetére.

A legutóbb a Chelsea együttesével szóba hozott szlovén kapuvédőt sokan az Atlético legnagyobb értékének tartják. Mint kiderült, Enrique Cerezo elnük úr is elismerte, lehetne némi alapjuk a találgatásoknak, de ha az Atletin múlik, Oblak nem megy sehova.

“Számomra, és a szurkolók számára is Obalk a világ legjobb kapusa, jelenleg nincs nála jobb játékos a posztján! Éppen ezért talán nem érdemes meglepődni azon, ha több klubbal is szóba hozzák őt.” – Kezdte gondolatmenetét a klubvezető.

“Már korábban is mondtam: Oblaknak szerződése van az Atléticóval, ő a mi játékosunk. Ezzel azt hiszem mindent elmondtam! Részemről ennyi!” – Folytatta Enrique Cerezo, aki szerint Oblakra ők nem úgy tekintenek, mint  az Atlético legnagyobb értékére, hiszen ők egységben , csapatban gondolkoznak.

Érdekesség, hogy az Atlético elnöke lényegében rátett egy lapáttal  Diego Simeon korábbi szavaira, hiszen az argentin tréner még egészen diplomatikusan próbálta jelezni, hogy számít Oblak maradására.