Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal védővel erősítene a PL-be visszajutó Fulham – sajtóhír

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságba (Premier League) négy év után visszatérő Fulham komoly erősítéseket tervez ezen a nyáron. A klub egyik kiszemeltje az Arsenal kevés lehetőséget kapó védője.

chambers

Ennyi volt Chambers számára az Arsenal? (kép: dailystar.co.uk)

Május 26-án az Aston Villa legyőzésével biztossá vált, hogy Gera Zoltán korábbi klubja, a Fulham újra a Premier Leagueben fog szerepelni. A csapat a másodosztályban elég erős kerettel rendelkezett, viszont az élvonalhoz ennél valamivel fajsúlyosabb gárdára lesz szükség, amit a vezetők is látnak. Ennek érdekében a nyáron több jelentős transzfert is végrehajthat a délnyugat londoni klub.

Az egyik ilyen igazolás a SkySports szerint az Arsenal védője, Calum Chambers lehet. A 23 esztendős angol védő már Wenger ideje alatt sem volt kifejezetten alapember, s ez vélhetően Unai Emerynél is így lenne. Tavaly mindössze 24 meccsen kapott lehetőséget minden sorozatot figyelembe véve, így nem túlzás azt állítani, hogy a váltással kifejezetten jól járna a játékos, hiszen a Fulhamnél azért bőven beférne a kezdőbe.

Chambers a Southampton csapatánál nevelkedett, majd 2014-ben igazolt az „Ágyúsokhoz”. A 2016/17-es szezont az akkor kieső Middlesbroughnál töltötte kölcsönben, összesen 83 Premier League meccset tudhat a háta mögött. Piaci értékét a transfermarkt.de 14 millió euróra teszi, szerződése pedig 2021. júniusáig köti őt észak-londoni klubjához.

VBBBB

Minden, amit a világbajnokságról, annak jelenéről és múltjáról tudni érdemes. Csoport és csapatbemutató cikksorozat, visszatekintő, avagy minden torna története és érdekességei, legek, statisztikák, egyedi és érdekes témák. A világbajnoki kisokos a torna nyitónapjáig minden nap újabb és újabb cikkekkel, témákkal bővül. A FociClub.hu csapata helyzetbe hoz, avagy tarts velünk a tornai kezdetéig és a vb alatt egyaránt, s ígérjük nem maradsz le semmi fontosról.

VB 2018: 32 VÁLOGATOTT, 736 JÁTÉKOS! – ÍME AZ ÖSSZES UTAZÓ KERET

TELJES MENETREND – INFOGRAFIKA

2

A-CSOPORT
B-CSOPORT
C-CSOPORT
D-CSOPORT
E-CSOPORT
F-CSOPORT
G-CSOPORT
H-CSOPORT

3

URUGUAY
PORTUGÁLIA
SPANYOLORSZÁG
FRANCIAORSZÁG
ARGENTÍNA

HORVÁTORSZÁG
BRAZÍLIA
NÉMETORSZÁG
BELGIUM
ANGLIA

5

Helyszínek: Szamara, Rosztov és Novgorod – I. rész
Helyszínek: Szaranszk, Yekatyerinburg és Kalingrád – II. rész
Helyszínek: Volgograd, Karany és Szocsi – III. rész
Helyszínek: Moszkva és Szentpétervár – IV. rész

4

Rendező ország bemutatása
Lemaradó játékosok álomcsapata
Eddigi győztese, legek- és érdekességek
Ők lehetnek a vb felfedezettjei – I. rész
Ők lehetnek a vb felfedezettjei – II. rész
Első vb-s sztárfocisták
Sztárok, akiknek ez lehet az utolsó
Ez történt Brazíliában 2014-ben
A világbajnokságok eddigi gólkirályai
Nemzetek, akiknek csak vesztes döntője van
Az eddigi tornák aranylabdásai
A vb-n jubilálhatnak a válogatottban

111

A FociClub.hu vb-visszatekintő című rovatában az eddigi 20 torna történetével, érdekességeivel és győzteseivel ismerkedhettek meg. Minden egyes évszám alatt ott egy “kisokos”, avagy tudj meg mindent a sportág legrangosabb eseményéről. Az évszámok kattinthatóak, a nyitómeccsig minden nap bemutatunk egy újabb és újabb tornát. Kellemes kalandozást térben és időben.

1930 | 1934 | 1938
1950 | 1954 | 
1958
1962 | 1966 | 1970
1974 | 
1978 | 1982
1986 1990 | 1994
1998 
2002 | 2006
2010 | 2014